Žádná hračka

Žádná hračka

Anotace: ...

Zvláštní zmatení
hloupá znamení
z očí do očí
zrada pramení
spadlý mosty
stavíš z mámení
Smutný hlásky
z naší lásky
zmáhají se
na otázky
Co to bylo
za kravinu
hrát si tady
na hrdinu
na má záda
hazíš vinu
moje srdce
na morfinu
na obrátky
není čas
už neslyším
ten tvůj hlas
smutku rosu
v stéblech řas
vyfoukal již
vítr čas
tvoje láska
mě jen mačká
nejsem hračka
pro panáčka
Autor Melfëa, 11.11.2010
Přečteno 392x
Tipy 27
Poslední tipující: Loveless, gallatea, pamp_elka, Romana Šamanka Ladyloba, blue, Lioness, TetaKazi, jedam, teď už nikdo, Prdelka10, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní výpis citů a pocitů!! ST

05.12.2010 01:57:00 | blue

pěkné a se zajímavým koncem:)

15.11.2010 21:09:00 | bozska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí