Pavouk

Pavouk

Anotace: Někdy bych si přála být nemilosrdou potvorou...:o)

Jsem hladový pavouk co pavučinu má
který na jednu bezbrannou mušku čeká
až si jednou kolem jen tak poletí
a do mé sítě se chudinka polapí

Pak já bez rozmyšlení a hbitě
jakmile chytí se do mé sítě
tak pečlivě a dlouho tkané
zrádné ale nenápadné

já všechen život z ní vysaju
ale nejprve si s ní pohraju
abych radost z toho měla
a pořádně se pobavila

Až ji budu pomalu vysávat
budu se jen zákeřně usmívat
vítězství je jenom moje
měla sis dát pozor, chyba tvoje!
Autor ZZuzkAA, 15.01.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je taková zákeřná,ale docela mě pobavila...pěkný!

15.01.2006 15:51:00 | Dajana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí