Jáma lásky

Jáma lásky

Anotace: Je velmi těžšké prosadit si vlastní lásku...zvlášť když to není ta klasická...

Hodils mě do jámy, jenž zve se láska.
Je to nádherný cit,
a mě už nic nezbýva, jen přez oči páska
a kupředu dál jít.

Dojít až tam, kde tvůj život pramení,
jako čistá řeka,jenž tryská ven z kamení,
které mu brání,aby tekl větším proudem.
My společně,ruku v ruce tou jeskyní projdem.

A nakonci cesty,najdeme štěstí.
A nikdo nás neumlčí ani pěstí,
aby jsme přestali provolávat si lásku
a já budu moci, sundat tu tmavou pásku.

A smět pohlédnout na svět novýma očima lásky
a provolávat tak hlásky,
které budou nás hřát,
a naleznem lidi, co budou nám snad naší lásku přát.
Autor Daniel Osbourne, 17.11.2010
Přečteno 471x
Tipy 7
Poslední tipující: Cortina, Anjesis, Denael, Elisha, Jaine
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dodat, pěkný.. :)

07.12.2010 16:48:00 | Cortina

moc pěkné, povedené

21.11.2010 09:10:00 | Anjesis

Láska je láska, na ni tabulky nejsou - pěkné.

17.11.2010 21:13:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí