Godot

Godot

Anotace: čekání...

*



Opilá láskou, tou esencí života

čekám v mlze ne však na Godota

nesměle doufám, že přitančíš ve víru

růžových plátků a starého papíru.


Rozpleteš struny znavených mandolín

na památku vlasů pár zabalíš do novin

políbíš mne zlehka na chvějící se víčka

a odvedeš do tmy, abys mne moh´ hýčkat.



*
Autor Temeraire, 17.11.2010
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí