Rozchod

Rozchod

Anotace: byly láska ale pak rychle zvadla .....jen kvuli chybám druhého ...

Myslím na tebe ve dne v noci
mé srdce přeci jen touží,
touží po lásce kterou nemá.

Koukám na nebesa, spatřím zář
to černý anděl ke mě letí
má pro mne špatné zvěsti
skončit sním to mám.
Vždyť lásku a něhu saje ze mne,
nezbývá nic, než poslechnout.

Proto ti píši tuto báseň.
Byl to krásný začátek
konce ošklivého.
Odpusť mi, že tak brzo
ale chyby mám a ty také
jenž ty tvoje sou horší a já nesnesu je.
Odpusť mi, odpusť že šťastná chci být ...
Autor Archangel, 17.11.2010
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: 89Rosa, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš jak se to říká: "Pro jedno kvítí...", i když každý rozchod bolí...ST

17.11.2010 21:53:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí