Zpět

Zpět

Anotace: O tom, co nejde vrátit...

Rád bych se vrátil zpět do starých časů
oživit vzpomínky a vůni tvých vlasů
nadále nesnesu prodlévat jen
a vědět že tebe mi vrátí jen sen.
Přebírat život a myslet dál na tebe
myšlenky na štěstí hodil jsem za sebe
nadále představy mučit mě nesvedou
neboj se, lásko má, vždyť už jdu za tebou...
Autor Sirda, 19.11.2010
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Niky88, Nick Name, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, ST.

19.11.2010 08:56:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí