Čekání zabíjí

Čekání zabíjí

Anotace: Ten stesk jen krátce, probíjí do těla, protkává srdce, tam, kde se tvoří mezera.

Čekání mě zabíjí,
každá vteřina,
lže, že rány se zahojí,
naivní vidina.

Ten stesk jen krátce,
probíjí do těla,
protkává srdce,
tam, kde se tvoří mezera.

Něco mi chybí
a nepomůžou mi prášky.
To, co se mi líbí,
je začátek velké frašky.

Může mi to za to stát?
Za pár minut štěstí?
Šarádu lží hrát,
co stojí mě zaťaté pěsti.

Denní světlo mě děsí,
odkrývá pravé tváře.
Vše, co mě těší,
vypadá náhle spoře.
Autor Aurora., 20.11.2010
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Azure angel, ilona, Bíša, Alasea, CULIKATÁ, Demotivovná Dezorientace
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí