Miniatury:)

Miniatury:)

Anotace: :o)

Každý kousek sebe,
posílám do nebe,
tělo mě teď zebe,
chtěla bych mít Tebe...
----------------------------------------------

Proč jsem se zbláznila do jednoho kluka?
Proč mi teď srdíčko bolestí puká?
Proč slzy v očích a duše raněná,
tak řekni mi osude, co tohle znamená?
-------------------------------
Posílám ti šmoulo, jen pusinku vzdušnou,
vydávám se totiž, za jednu holku slušnou.
Však adrenalin v bříšku, snado mě prozradí,
začínáš mi chybět, tak snad Ti to nevadí :o*
---------------------------------
První pohled klame, tohle je jen zdání,
říkají mi lidi, však já mám jedno přání.
Nestávej se stále, jen bytostí ze snění,
čekám pořád na ten den, kdy se tohle změní.
------------------------------------------------------

Tenhle ten pocit slovy vyjářit se nedá,
je to zase láska, co ze dna mě zvedá,
přišla z nenadání, na duši mě hřeje,
říkám : „zůstaň“, to srdíčko si přeje.
Autor Jean89, 22.11.2010
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí