Psaní.

Psaní.

Anotace: Psaní?..jó, to jako dopis?! ..to je asi něco z minulýho století. Von dyš to ten básník vymyslel, chce to asi prodat, ikdyby to byla úúplnáá pitomost!!

Psala mi má milá,
psala divný psaní,
že vo lásce snila,
...že bude mou paní.

Proč jí slzy tečou?
Proč jí slzy kanou?
Panny smutky slečou,
...dávno neni pannou.

Buď mý srce tiše,
dyš čtu smutný čtení,
...vono co tu píše
jednoduchý neni.

Jak proud slzý teče,
čtu tu pravdu ryzí,
...vo tom jak jí sleče
ňákej chlápek cizí.

Dyš má holka milá
cizí ruku v klíně,
...snad proto, že pila,
brání se tak líně.

Proč jen všechny písně
znějí smutnou notou,
na srci mám tísně,
...co pak se samotou?

Ať ta holka pláče,
slzy nechá stýkat,
...musím cizí ptáče,
...cizí holku svlíkat.

(Jo, ...a to prej eště autor utřel slzu a řek:
...kurva, do prdele! ...to asi aby zakryl svý
vysokoškolský vzdělání,...tak to pani vidíte,
co se všechno neděje.)
Autor ota.pé, 22.11.2010
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: TetaKazi, PetAnderson, carodejka, Jana M., Kars, Květka Š., euterpe, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééé to je pěkný, to se ale dějí ve světě věci.

23.11.2010 21:55:00 | carodejka

ale dobrý..st.

22.11.2010 23:49:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí