Stýská se mi...

Stýská se mi...

Anotace: ...

Už druhé kafe zaleju si,
smutná, sama, povzdechnu si.
Zas víkend utekl,
a dnes neuvidím,
jak se láska směje,
snad jen to kafe,
to mě trochu hřeje.

Než přijde zítřek budu asi mátoha,
nemůžu se sebrat - za boha!
Jedno kafe, potom další,
z kofeinu mi asi straší.

Není možné, že by mě to tolik vzalo.
Srdce cestu ukázalo
a já jdoucí po Tvém boku,
toužím držet každý den Tvou ruku.

Závislá na Tvých zprávách
jsem jako vězeň odkázaný na vězeňskou službu,
jen vzpomenu si, jak jsme včera vyváděli,
mám ve slabinách další tužbu.

Jako ve snu se s Tebou potácím,
žiju život na plno,
přijímám a nic neztrácím.
Zároveň daruji lásku svou Tobě,
víš, že Tě miluji a to že HODNĚ !
Autor melebele, 16.01.2006
Přečteno 686x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí