S hlavou na zemi a nohama v oblacích

S hlavou na zemi a nohama v oblacích

Anotace: :)

Někdy jen tak sním,
a vyhýbám se těm Tvým lžím.
Sním o nás dvou,
a Tvé oči, ty žhnou.
Žhnou a nevyřčených slovech,
pár tajů,pár chodeb.
Tvrdošijně odmítám realitu,
odmítám stavět hrad z moduritu.
Být denně pohroužená do svých snů,
pohroužená do Tvých sladkých úsměvů.
Mít vzpomínku na Tvůj polibek,
mít tak čas na pár povídek.
S hlavou v oblacích tu lítám,
z oblak tu občas padám.
Padám na tvrdou zem,
padám k Tobě,sem.
Autor Kessi, 24.11.2010
Přečteno 416x
Tipy 6
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Sladkalu, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju :))

03.02.2011 12:53:00 | Kessi

skřítku píšeš hezky ST!

02.02.2011 14:13:00 | xoxoxo

Líbí...

02.02.2011 12:11:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí