Mysl pro ženskou touhu

Mysl pro ženskou touhu

Anotace: Tuto báseň jsem napsal, když jsem nejvíce postrádal ženskou touhu v mém srdci. Text je důkazem mých citů.

Sbírka: Láska z jednoho soudku

Každé ráno před úsvitem,
kouknu z okna za svým snem.
Přemýšlím o svém živlu,
ve kterém je můj den.
Jako každý jiný,
hladí mě touha Tvá.
Po doteku na mé tváři,
ať mi ústa hezky září.

Den za dnem pořád stejný,
ať už je jiný.
Bez pohlazení, bez citu a lásky,
umírá světlo mé krásky.
Srdce buší jen tak trochu,
proč mi žádná neřekne, Miluji tě hochu!
Jarní kvítek v zimě uvadá,
Mé srdce už dávno umírá.

Chytnout tě za ruku,
plácnout tě po zadku.
Nadechnout se vzduchu,
dej mi pusu a ještě trochu.
Rozzářit ti očka krásná,
políbit tě na ústa sladká.
Dám ti malou kytičku,
řeknu ti básničku a zahřeji dušičku.

Chodíš kolem mých myšlenek,
nevšimne si mě ani palouček.
Kráčím po světě jako stín,
nezapomeň na mě hodit dým.
V noci chodím po ulicích,
kráčím kolem očí tvých.
K ránu vracím se zpět,
unaven a šíleně smutný hned.
Autor SkarinEk, 25.11.2010
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí