Srdce na dlani

Srdce na dlani

Anotace: ...

Polibek nového dne Tě probudí,
ten co nikdo nevidí,
ten co Ti teď posílám,
i když se na Tebe zrovna nedívám.

Krásko má jediná,
otevři očka svá,
ať není to jen vidina,
že jsi jen má.

Do sněhu srdce z lásky kreslím,
na ní nikdy nic nezměním.

Jak prosté slovo "láska" je,
ale jen ty jsi mi ukázala její správnou tvář,
a já teď vím, že neumírá naděje,
i když někdy ztrácí svoji zář.

Srdíčko mé Ti na dlaně pokládám,
nedůvěru Ti najevo nedávám,
pro Tebe mé srdce bije,
jens Tebou se do něj láska vlije.
Autor januve, 26.11.2010
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Metcheque, Nikolka, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krááásnééé ;)

30.11.2010 09:06:00 | Nikolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí