Přirovnání

Přirovnání

Anotace: Snad se vám bude líbit. Napsal jsem to pro svoji bývalou přítelkyni.

Sbírka: Láska z jednoho soudku

Slunce na obloze svítí,
roste polí kvítí,
obloha celá září,
jakoby bylo září.

Pampelišky prodírají zem,
mám ten sladký úsměv jen.
Zelená se travička,
přeji ti hodně zdravíčka.

Každému se pocit vznese,
zamilovat se znovu a zase.
Láska je jako kvítek růže,
občas kvete, jindy zvadne.

Srdce tvé tisknu v dlani,
ptáček na mě kadí,
proč? Nemám vůbec zdání,
nepustím ho, neměj trápení.

Stromy se zelenají,
očka tvá jiskří,
ty křišťálové perly září,
vidím je ve tvé tváři.
Autor SkarinEk, 27.11.2010
Přečteno 644x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí