Nesním

Nesním

Anotace: ...

Nevěřím na lásku
už nejsem princezna
ve svém pokoji růžovém
se zdobenou postelí
a nesním...

Už není já a ty
sněhové vločky nečekaj
až zase půjdeme
spolu
ruku v ruce
můj stín v závěsu tvého
a já už nesním...

Jsem tady, ty zas tam,
spletená nahá těla
ty s cizí dívkou
umělecký obraz
co vryl se mi do sítnice
jak bys mě bodal dýkou
přímo do bolavého srdce...

Naposled obejmout,
políbit, pohladit
a v náručí tvém spát
já budu žebrat, loudit
já budu prosit nastotisíckrát
jen nechci už snít...
Autor Mannon, 29.11.2010
Přečteno 398x
Tipy 7
Poslední tipující: CoT, tato22, jedam, CULIKATÁ, Martin H, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí