Tvá slova

Tvá slova

Anotace: Svět informačních technologií nabízí spoustu možností k hovoru a věcí z něj plynoucích...

Každé tvé slovo – střep, co proniká,
hluboko do srdce, už nekrvácí,
usychá, se srdcem i můj duch se ztrácí,
a náhle, z tvé jsem nijaká.

Tvá slova prokletá mi hrob vykopala,
čekala jsem to, však ne tak brzy.
Chtěla jsem napravit, co mě mrzí,
chtěla jsem říci moc věcí, tvá slova mě nenechala.

A už si nic nikdy nepovíme,
ty sám si mluvil, sám si mlč,
Občas si snad vzpomeneš. Nač?
Na to, co je mi teď známé
- z tvých slov na náhrobní kámen.
Autor Dragoniana, 29.11.2010
Přečteno 370x
Tipy 14
Poslední tipující: Sarinka318, Gabrielle, Psavec, CULIKATÁ, Petbab, F.i.L, Nikolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěknáááá slova ;)

29.11.2010 23:24:00 | Nikolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí