(ne)miluju

(ne)miluju

Anotace: pro Tebe, bez Tebe, s Tebou...

Jsi jako duha v noci,
Jsi jako hedvábná stuha co mě krášlí,
Bez Tebe já kvílím jako zranění vlci,
Bez Tebe mi přijdou i zlatí andělé zašlí

Jsi jako sníh v létě,
když taje na mých rtech,
zoufale čmárám tvé jméno
po černočerných zdech

Jsi jako hvězdy na denním nebi,
tiše a zářivě svítíš,
svítíš mi na cestu,
bojím se, snad můj strach cítíš

Jsi jako sladký med
co v pelyněk se v ústech mění,
srdce mi na kousky tříštíš,
zachraň mě, prosím, teď!

Jsi oheň v mém srdci,
co pálí ale nehřeje,
lži na něj pomalu dopadají,
tvoří tu ledové závěje

Tvá slova jako ostré nože,
pronikají pomalu mou kůží,
a ty mluvíš a mluvíš,
pronikají do mě jako trny růží

Zabíjí mě být bez tebe,
Ničí mě být s tebou...
Autor rumovávíla, 30.11.2010
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Já sám, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé z rýmu a slok se mi vážně líbili, máš talent holka!=) asi si tě přidám do oblíbených autorů=P=) piš dál, prosím=)

30.04.2011 11:14:00 | prostejina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí