Představení

Představení

Anotace: ...

Po shlédnutí mého dna
hraji životní komedii
jak herečka velkého plátna
sebelepší utopii
pro mé přátele
věrné diváky
co utírali mi slzy směle
odháněli mé strašáky

Však dá se takto žít?
Odpověď je v neznámu.
Mým osudem není herečkou být
avšak
hlavu mám plnou scénářů.

Chci být zas veselým básníkem
tvou princeznou
tvým kyslíkem
ne být v roli královnou.
Autor Lexisa, 01.12.2010
Přečteno 298x
Tipy 26
Poslední tipující: Houda, Gabrielle, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, jitka.svobodova, Skalsky Pavel, Petbab, Mbonita, Já sám, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená

01.12.2010 20:35:00 | Radek.oslov.Šafárik

Snad šaškem pouhým bych ti mohl být
a držkou rýt v bahně u tvých nohou
vždyť v divadle se dá tak krásně snít
a ostatní mi pr(avou ruku)(del) líbat mohou!
:o))

01.12.2010 02:05:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí