LÁSKO!

LÁSKO!

Anotace: Vzkaz pro Lásku.

Na zemi válí se,
Davy přes ní se ženou,
Už není vymodlenou,
V mokru tam stydí se.

Má šmouhy na těle,
Na srdci, na duši,
Plakat se nesluší,
Tváří se vesele.

Smutně však stéká jí,
Slzička po tváři,
Je jako v žaláři,
O dobru dál sní.

Že nejsou všichni zlí,
Že někdo pomůže,
Zvedne ji z kaluže,
Že o ní stále ví!

Lásko, Lásko, Lásko,
Už nejsi nevinná,
Lásko, Lásko,
Každý tě proklíná,
Lásko, Lásko, Lásko,
Tak snaž se víc,
Lásko,
Vyjdi nám vstříc.

Lásko, Lásko, Lásko,
Nevzdej svůj boj,
Lásko, Lásko,
Jsi štěstí zdroj,
Lásko, Lásko, Lásko,
Nauč nás milovat,
Lásko,
Své srdce darovat.
Autor ajuska92, 01.12.2010
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: Eresiel, Petbab, CULIKATÁ, januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí