Otočíš se?

Otočíš se?

Anotace: ... za tebou? ... za mnou? ...

Modrá je planeta, kterou stráží
MĚSÍC
Zelená je planeta, kterou chrání
KOČKY
Červená je planeta, co opatruje
SLUNCE
Žlutá je planeta, pod ochranou
HVĚZD

ČEST TŮŇCE VLOČKY PROSÍC

Jsme tu horoucí v boji
Jsme tady a jsme tvoji
Jsme lidé žádné stroje
A půda není moje

Hladoví zvěř a trpí ptáci
Každý se jednou vrací
Jsme takoví, jsme tací
Strom se kácí, já se kácím

Čas dětských her, čas opouštění
Smrt zuby cení o loučení
Zem kolébá, kámen tíží
Šedivá myš a já ji hryži
Autor Inge, 01.12.2010
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, je krásná.. jenom ten závěr mi přijde ještě jako prosící o Tvou pozornost

02.12.2010 10:10:00 | Petbab

Proč..naložit s tak krásnými myšlenkami tak macešsky.Hodnota myšlenek skvostná,ale to zpracování,hlavně ty rýmy to tak zničily.
Taková škoda.

02.12.2010 08:53:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí