Za noci letní

Za noci letní

Anotace: ve vzpomínkách na Úner

Sedíš u krbu, přemítáš
co by se stalo, kdybys zůstal
marně se prázdné sklenky ptáš
kolik z těch dívek vůbec znáš

Slepě se díváš do ohně
bylo to kdysi, nebo včera
naše setkání náhodné
poznal jsi jednu, aspoň mě

za noci letní, červnové
Autor Kristine Clary-Aldringen, 02.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Strixa, Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí