Pláč

Pláč

Anotace: ...

Nenávidím se, bojím se,
pohltila mě bolest, nevím co dál.
Vše co mě dřív těšilo
mě teď děsí.

Jak to všechno zvrátit?
Nechci se zas radovat,
nechci ani plakat,
přesto se mi slzy derou do očí.

Bezmoc mě ovládla.
Teď jen tupě zírám,
jen tak do ničeho, do zdi.
I ty už se mi rozcházejí, černají.

Dlouhé nekončící dny a noci.
Kolik jich ještě bude?
Kolikrát se země otočí?
Proč nemám chuť žít?

Pro nesplněné ideály,
sliby, sny. Blbost.
Pro vlastní neschopnost
s tím něco udělat.
Autor sweet, 04.12.2010
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Ejí, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí