Ztratil ses

Ztratil ses

Anotace: Nálada tak nízko pod bodem mrazu, jak dnes ukazovaly zrána teploměry na horách...

Změnil ses.
Víš, kde vlastně jsi?
Mé automatické výkresy
plní jen černá a rudá.
Proč vlastně? Kde jsi?
Ztratil ses,
sám sobě, mně, všem.
A já tě hledám,
marně? Vždyť byls mým snem!
Náhle tě nemám.
Už nejsi ty. Kde jsi?
Miluji tě... Však kterého?
Kams jen dal mého milého?
Bolest – oči zavírám.
Bolí to, copak nevidíš?
Vrať se mi zpět,
proč nepřijdeš, nepotěšíš,
proč necháváš mě tak trpět?
Miluji tě, však původní verzi,
té mojí. Lásko, kde jsi?
Autor Dragoniana, 04.12.2010
Přečteno 411x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Nikolka, F.i.L, CULIKATÁ, Javavia, Blair, E.deN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí