Slunce svítí

Slunce svítí

Anotace: hjj

Slunce svítí a já jsem v mysli tvé.
Slunce svítí a ty tu se mnou jseš.
Slunce svítí a já mám strach jen.
Slunce svítí a proto tu jseš.
Slunce svítí a sbohem mi dáváš.
Slunce svítí a měsíc se se mnou loučí.
Slunce svítí a já ,už tu nejsem.
Slunce svítí a tma mě pohlcuje.
Slunce svítí a já se s tebou loučím jen.
Autor 89Rosa, 17.01.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí