Mrzne

Mrzne

Anotace: mrzne a já nemám to rád!

Mrzne a já
Nemám rád

Je bílo až praští a ty stromy
holé větve třesoucí se zimou
mi
až příliš připomínají
- - - - loni touhle dobou
- - - - a předtím
- - - - - - - - a předtím

Mám rád podzimní mlíko
Ale když už ne mlha ale
- - - - sníh
Pustím si do uší jazz a šel bych se
- - - - koupat
- - - - - - - - do závějí
- - - - - - - - - - - - tvého lupení

Miluju červenou na tvých rtech
- - - - jak míváš z podzima
Miluju rudou unavených stromů
Tvé zlaté vlasy když prsty smíchám s temperami listí

Jenže červený uši ti nesluší
A přes páru nevidím Tvé rty
Autor Bůchví..., 06.12.2010
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, labuť, Tamara, CULIKATÁ, malá čarodejnice wiggová netopýrková, nebech, NikitaNikaT., Jana M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená, taky mi mráz nesvědčí.

07.12.2010 00:43:00 | Psavec

s každou párou, je jaro, zas o kousek blíž...

06.12.2010 21:41:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Básenka se Ti mocka povedla a já věřím, že s těmi oušky červenými, aj s těmi retíky, dycinky se dá něco udělat. :o)

06.12.2010 21:36:00 | NikitaNikaT.

Ta je moc hezká ... plná utajeného smutku.

06.12.2010 21:32:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí