ta láska tam pořád někde byla

ta láska tam pořád někde byla

Anotace: .

mohl bych tomu říkat láska
ale byla v tom i hrdost a sebeúcta,
kterou jsem z ní cejtil
a kterou jsem na ní obdivoval
pak jsme spolu začli žít
a hádat se. Časem, samozřejmě
protože tam ještě někde byla ta láska
hádali jsme se a čekali,
až ten druhej padne,
abychom mu mohli pomoct
jasný šílenství, ne?
jasně
pak už nebylo co obdivovat
ani na jednom z nás

Dobrou noc.
Autor Tecka 2, 08.12.2010
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Oslice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí