Gilotina

Gilotina

Anotace: věnováno synovci tety Hoang, bratrovi, - to Giorro

Pláčeš u zdi
jak slepá jeptiška
přejedená hrozny

Slzy ženou se ti k dlani,
mezi vlhké prsty

Plná hořkého medu,
saješ bradavky marnosti
z bílé zdi

Ze žiletek máš bláto,
z vlasů klíčí ti zmar

Ta symfonie skončí
až oči zavřeš
a do díry nahlédneš dál

-V-V-V-V-V-V-V-V-V-V-

Pláču do sklenky absinthu
obrázky štěstí z minulosti,
přežrán grilovanými žebry srny

a slzy mi zelenají,
naplňují sklenku po okraj

Ta, plná žáru, svůdně září,
chci ji oblíznout a vrhnout do sebe
z čiré samoty

Na úsměvu zbyly jen rty
z černých vlasů je jen šeď

Ten večer v baru skončí
až s děvkou se probudím
a nebude žádné co teď?
Autor Notreal, 08.12.2010
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí