Rozjímání

Rozjímání

Anotace: .. :(

Odchod většinou znamená spoustu slz
a přichází čas na přemýšlení
jestli bylo správně vzdát se
nebo jsme se lásce měli poddat.

Víra dokáže držet člověka při životě
a prázdné srdce dokáže zabíjet
hlad po lásce nikdy nevyléčí
a sama láska někdy i zraňuje.

Když přijde chvíle kdy chceš utéct
a vše o co jsi bojoval zahodit
nikdy se prosím nevzdávej
věřit je to poslední co máš.
Autor Larey, 10.12.2010
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: Eru Alonnar, carodejka, STIMPRE, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, ano, víra nás drží.

01.01.2011 13:03:00 | carodejka

věřit je to poslední co máš. tak tedy ver =)

10.12.2010 23:59:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí