Myslíte

Myslíte

Anotace: Si, že jste lepší

No to teda nejste
Pálí to každého z nás
Ráno přicházívá mráz
A třas
Ten je nejhorší
Když musíš hrát
Že jsi OK
Zastav se a zkus se smát
Nic jiného ti nezbývá
Jestli se máš rád
Autor JK, 11.12.2010
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Any 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí