Milence Poezii.

Milence Poezii.

Anotace: Jsi múzou, která časem nechá mou duši snít, polibkem, ...pláčem zase, smí báseň vynutit.

Nemysli si víc moje drahá,
že tak jak Ty jsem nevinný,
má touha již mne dávno zmáhá,
...v tom jistě nejsem jediný.

Mým touhám víc už nezabrání,
Tvá vytušená nevinnost,
Tvé svádění je pouhé hraní,
...krásy i vnad máš víc než dost.

Bez Tebe žít mou duši děsí,
od těch dob, co jsem Tebe zřel,
...sebevrah, co se neoběsí,
když láskou k Tobě zahořel.

Klidně se zasním v dívčím klínu,
ukryju v něm svou mužnou tvář,
za Tebou půjdu ve Tvém stínu,

...Tvůj snící básník Samotář.
Autor ota.pé, 12.12.2010
Přečteno 433x
Tipy 18
Poslední tipující: ota.pé, Lucije, danav, labuť, TetaKazi, Kars, zenge, Jana M., Kapka, Angela Valley, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání.

12.12.2010 19:10:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí