zůstaň se mnou

zůstaň se mnou

Anotace: jsi krásná

K Tobě se obracím za všedních dnů
jen Tobě volám dívko mých snů
přijď a potěš mě svou přítomností
dej zažít radost do morku kostí
naplň mě celého kouzlem blaženosti
chci cítit pouto vzájemnosti
říkám ti pravdu, nejsem mluvka
jenom mám pocit že všechna ta slůvka
jen těžko popíšou ty hezké chvíle
s Tebou

jsou jako vánoce
jen ne jednou v roce

jako u večeře svíce
rozsvěcuje vína sklenice
a růže překáží ve výhledu...
Tvou krásu popsat nedovedu

jsi prostě velká kouzelnice
a já Tě chci stále více

Zůstaň se mnou !
Autor mida, 12.12.2010
Přečteno 416x
Tipy 18
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Niky88, Kett, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Angela Valley, Jiná, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mido jen tak dál,Tvé verše rozhoupávají srdce,nádhera .-)

28.12.2010 22:31:00 | Vanilková Ninja

Píšeš prostě krásně :-)

12.12.2010 23:08:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí