Smutek

Smutek

Anotace: je to blbost

Smutek mě bolí.
Smutek mě zabíjí.
Smutek je tak černý.
Smutek musí už odejít.

Proč se smutek jen vrátil.
Proč jsi mi ho zas přivolal.
Proč jsi se zas objevil,když si mi ho vlastně dal. Sbohem jsi mi řekl.
Sbohem to slovičko slyším pořád dokola Sbohem.
Sbohem jsi mi řekl než si odešel a
přitom jsi nemyslel na to ,jak mě to bude bolet.
A vrátil ses na zpět.
Já už tě nechci ,tak neumíš to pochopit ,že už tě nechci ,že jsem ti taky dala Sbohem ,už na vždy Sbohem jsem ti řekla ,že slzou v očích.
Sbohem jsem ti napsala ve verších.
Sbohem jsem ti konečně řekla a ty ses navrátil.
Autor 89Rosa, 18.01.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí