Jsi

Jsi

Anotace: to je pro mého kamaráda, který mi teď hodně pomáha

Jsi tak milý.
Jsi tak záhadný.
Jsi tak roztomilý.
Jsi prostě jediný.
Jsi u mně ,když tě potřebuji.
Jsi tu ,když mé srdce touží po někom.
Jen ti chci říct tolik slov, které mně napadají.
Že už navždy v mém srdíčku budeš zapsaný.
Už navždy tu budeš a proto tě budu volati.
A proto se mi budeš zdáti.
A proto tě budu milovati.
Autor 89Rosa, 18.01.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím jak to cítíš.100

04.06.2006 13:01:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí