Veď mě dál

Veď mě dál

Anotace: ... nitrem skal ...

Točí se pořád dokola
a nikdo z vás ji nezdolá
Není to žádná potvora!

Živí vás klasy
co zdobí její vlasy
Najde se, kdo ji spasí?

Snad je to krev a tělo
a ptáče doletělo
tam, kde mělo

Točí se pod taktovkou Boha
často se jeví jako strohá
a beze stopy její noha

Až zastaví se ručička času
a uvízneš ve smrti lasu
ukáže duši správnou trasu
Autor Inge, 14.12.2010
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Doradan, Holis, Mbonita, labuť, jedam, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí