Věčná půlnoc

Věčná půlnoc

Anotace: okouzlení černými kadeřemi

Temnotou bloudím, nocí,
kde hvězdy nezáří
Věčná půlnoc, kterou
ráno nikdy nezmaří

Navždy ztracená,
na pěšinách bez konce,
přesto tak blízko,
na dosah tvého srdce

Černý příboj jako ostří
na skály naráží
Ty vlny mne utápí,
dýchat se mi nedaří

Nespoutané proudy
mne něžně objímají
Ke dnu, do věčnosti
mou duši ukrývají

Pouze ve smrti
budu se cítit bezpečněji
Pouze ve smrti
a v tvojí temné peřeji
Autor Angela Valley, 15.12.2010
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: Danger, Anjesis, katkas, jitka.svobodova, Skalsky Pavel, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak černě bych to zas neviděl...Přejí at po té bouři vyjde barevná duha...

21.12.2010 20:06:00 | Danger

ach ty černé kadeře.. :D

15.12.2010 08:22:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí