* Escape From Winter Garden *

* Escape From Winter Garden *

Anotace: Básnířko.. básnířko...

Chceš vylézt na stromy
Letět princeznám blíž
Jsi jitro v bloudění
tajná červeň
ve vločce toužení černovláskou si sníš
ze spaní půvabníš
sama svůj sten

Uhodím na struny
Přines mé basy klíč
V půlnočním svítání
zaplál oheň
V pasti jsem polapen ale to dobře víš
horlivě uháníš
sněžným koněm

Jsem ve tvé moci v modravých zahradách
kam běloučké noci uniknout v představách
Asi jsem přimražen cizími pohledy
Tvou šálou zůstanem svázaní do středy?

...

Toulávám se sám a často klopýtám
Ledy jsem zatýkán z vesmírných cest
Ze zimy utíká tvůj Amor do ticha
Víš..Ani nedýchá z andělských gest

Zářivé neony
v ulicích Smíš-Nesmíš
otisky milenců
s křehkým květem

Najdeš puls pod nebem i růži vytušíš
intimně ochočíš
vem si Ji vem

Za rtíky cítění
prstíčky obviníš
z půvabné krajiny
opojných jmen

Laskoníš na uši a srdce políbíš
Něžnící šeptánky
dotknou se věn:

*
Toulává se sám a často klopýtá
Ledy je zatýkán z vesmírných cest
Ze zimy utíká můj Amor do ticha
Víš..Ani nedýchá svádící Chceš?
*

Jsem ve tvé moci v modravých zahradách
kam suneš jazýčky hřejivko na vahách

Asi jsem rozjařen jen tvými pohledy
a tak zůstanem - nejdéle do

Chci vylézt na stromy
abych vzal třpytu splín
Při nočním bloudění
rozvírá sen
Skrývá se polštářem níž jaksi rosně spí
Pozve dál opustím
Winter Garden
Autor J's .., 15.12.2010
Přečteno 433x
Tipy 19
Poslední tipující: Niky88, Gabrielle, Zefi, hašlerka, Žqáry, Skalsky Pavel, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Půvabné ...

15.12.2010 22:38:00 | Zefi

tož děkuju i za komentáře.. :) hoří mi teď tváře.. prostě se zasejc červenám.. ale už mizím... fí :))

15.12.2010 14:02:00 | J's ..

líbí se mi, i délkou ;-)

15.12.2010 10:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Moc hezká

15.12.2010 09:35:00 | Skalsky Pavel

Moc krásné.St

15.12.2010 08:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí