* Ách je intimní cukroví *

* Ách je intimní cukroví *

Anotace: Vločky se daly cukrovíčkům a já si tajně myslím na básnířku..

Řasy zvětší pozvání
na rty
dá rtěnku efektní
Tváře zkrášlí
oddání

cukroví svůdné perfektní

V jiskřivém tajemství a vůni
hvězdičkami v průsvitech
připraví motýlí únik
s plamínky
v očích
v něžných lvech

Přání
zvýrazňují křivky
laděné půvabné postavy
oděné v sukénce smělé s kvítky
Až mi v tykadélku hučí řeky se splavy

Dívá se

ať tuším
horký dech
a slyším vábivé dívčí ách
To léčit umí
tichosti v pocitech
S básnířkou již tančím v představách

Uvnitř marně lesem křídlím v noc
před blížením
nebezpečně křehčí..
má pleť jemnou tu samet tu mech

Jsem růžový motýl
Sním o louce
v rosných dnech
slétávám
do vánoc
a červenám
v paprscích
u víly ve svícnech

a v cukroví s láskou
zpívá tvar té tužby!

Až jarně básním
a štědře
na Tebe se těším!

Nesmělý
bez viny jak oltář
na němž anděl žár
proniká ze srdce
v intimní bohoslužby
Autor J's .., 18.12.2010
Přečteno 301x
Tipy 15
Poslední tipující: Jožin z Moravy, Holis, hašlerka, Dota Slunská, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi krásná a cítim z nej nádej v jaro :)

19.12.2010 00:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Sladká báseň jako cukroví:-).St

18.12.2010 22:53:00 | CULIKATÁ

no ty se nezdáš :o)
ale čte se to hezky.. veselej než většinou.. to ti přeju

18.12.2010 21:45:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí