Cesta

Cesta

Anotace: Po dlouhé době mě něco napadlo :-)

Oči tvé jak studánky,
dvě přenádherné hádanky,
když pohlédnou do očí mých,
srdce moje přejde smích
a zbyde čistá láska,
přes oči tmavá páska
zatemňuje mysl mou.
Naše duše spolu jdou,
na cestu trnitou
pod láskyplnou záštitou
se život zdá jak krásný sen.
Nemyslím že přijde den
kdy cesta skončí...
Navždy mi dva spolu jdem.
Autor Kovik, 22.12.2010
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Marco, CULIKATÁ, Fighting Dreamer, Jaine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková sladká je. (my)

30.11.2012 10:10:15 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí