Zklamání

Zklamání

Anotace: ...

Sbírka: Lucce

Zas je tu špatná chvilka,
smutek a žádny důvod,
jsem za blbce, snílka ?
prašť jak uhoď.

Tak sveř se mi,
v čem je problém.
nelíbí se mi,
že jsem zas jak blázen.

Tak krásňě je nám spolu,
žádne starosti.
bez tebe padám dolů,
chvíle lítosti.

Nebuď sakra taková,
nepoznávám tě,
najednou si cizí, zlá.
bezcitná

Chci ti pomoct,
a ty do mě kopeš
je to snad nemoc ?
nevěřím...
Autor kitah, 23.12.2010
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smysl to má ,ale je to jakési kostrbaté P.S. pěkné vánoce :-)

23.12.2010 13:55:00 | dark evelyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí