sss

sss

Anotace: sss

Já toužím po tobě,
po Tvém úsměvu,
chci hledat osobně,
ve Tvém pohledu.
Co skrýváš v srdci svém,
proč nepustíš mě dál,
ty jsi jak Sirael,
z doteku je pláč.
Autor váhy, 25.12.2010
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí