Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: někdy vlak ujede dřív, než se člověk rozkouká :((

Chybí mi
a při tom už se můžu jenom dívat
držet se, když mám chuť jí líbat
když dívám se jí do očí

chybí mi
Jak mohl jsem se jí dotýkat
jak mohl jsem jí hladit
proč neměl jsem tenkrát tu chuť jí líbat
i na postel svalit

chybí mi
teď už je na vše pozdě
propásl jsem všechno
:((
Autor přema, 27.12.2010
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Loyda, al-pacino, Niky88, CULIKATÁ, R., James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí