Stýská se mi Má LÁSKO <3

Stýská se mi Má LÁSKO <3

Anotace: Bylo to zrovna včera 28. prosince 2010, kdy byl normální všední den mezi svátky a já si tak říkal že pro mé užasné děvče napíšu báseň, ne proto aby byla zas o něco víc na mě závislá, ale představit si, že se o5 neodolatelně usmívá,když čte =)

Mě se strašně stýská=( chtěl bych Tě teď vidět velice zblízka.Proto já otevrené oči mám, protože věřím, že Tvé srdce není klam. Stesk je čím dál větší, úsměv mizí jako kapka rosy v dešti =( ale až se o5 probudím, v ten den svou lásku uvidím =).Ano. Martinka, to je jméno té, která mi tak strašně chybí, jak ona užasné má na mě vlivy:-* prijemné, hřejivé a přesto milujíci, Honzík vidí že je neobyčejně okouzlující =p přemýšlel sem nad každým slovem, aneb tento rým, pro Tebe, nejde podle žádných norem ;) pouze ti má dokázat, jak mou věrnou lásku, k Tobě, ovládat. Nezáleží jak dlouho jsem to psal, hlavní je, ať uklidní tvůj žal.Přes všechna ta slova, chci Ti říct, že stesk a Miluji Tě, vzrůstá každým dnem,víc a VÍC:-*. Tato báseň je JEN PRO TEBE, aby si vědela, že JÁ myslím neustále na Tebe O:)

od Honzíka pro mou klásnou Martinku.. p.s: snad Ti to přečíst, nebude trvat pouhou vteřinku :-* =)

Nepokoušejte se to KOPÍROVAT, to se dříve musíte, jako HONZÍK MIMRÁNEK skutečně ZAMILOVAT !!!
Autor Mimi, 29.12.2010
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milunké a klásne ;-D

29.12.2010 13:10:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí