Srdce tvé vně mé

Srdce tvé vně mé

Anotace: pro mou nejkrásnější květinku

Každý nový den když se probudím
bohužel tak daleko od tebe
krutou cenu při vzpomínkách zaplatím
jako osamělý mráček bez nebe
ale tvá okouzlující kukadla se na mě dívají
jen tě vidí, láskou se třese
ze vzdálenosti bolestnější než tisíce mil
než ve tvém srdci rozpadne se

přesto milostné vibrace námi procházejí něžně jako vážky
představuji si jak roztáváš pod mýmy zvědavýmy doteky
a ty nejsladší rtíky přicházejí mi nesměle v ústrety
poté splynem spolu v horký a nekonečný ráj už navždy

zatím zdá se nám pouze sen
ale tvoje srdíčko
pomohlo mi překonat další den
miluji tě moje sluníčko
Autor Viva La Roma, 29.12.2010
Přečteno 406x
Tipy 6
Poslední tipující: Dragita, al-pacino, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí