Strach

Strach

Anotace: no prostě každy ma někdy strach

Mám strach tak brečím.
Mám strach a proto ti veřím.
Mám strach a nechci se jen pořád bát
Chci se i s tebou smát.
Tak řekni něco přece a nedoufej ,že mě budeš mít (taky) rád.
Ja mám strach a proto tě volám.
Autor 89Rosa, 21.01.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí