Dnes

Dnes

Anotace: hjg

Dnes jsem dostala první pusu.
Dnes jsem se roztekla ,jak zmrzlina v letním klusu.
Dnes jsem byla ,jak vítr.
Dnes jsem byla ja hurikán v jarním svitu.
Dnes jsem se citila k světu.
Dnes jsem byla ,jak Alenka v říši květu.
Dnes jsem byla tak straštně štastná.
Dnes jsem cítila lásku a něhu ,než jsem poznala Pepu.
Autor 89Rosa, 21.01.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí