sss

sss

Anotace: sss

Dávno znám,
co v hlavě máš,
spoustu lásky,
v srdci odnášíš,
kam odcházíš.
Můj pohár je prázdný,
tramvaj se ztrácí,
v dáli mizí,
ty sama kráčíš,
lásku mou nevidíš.
Vnoci mi scházíš,
pokoj je prázdný,
tak proč v mlze mizíš,
vždytˇmá náruč čeká,
srdce je samo,
v noci puká
a ty se nevracíš.
Autor váhy, 31.12.2010
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Denael, Dona Quixote, Romana Šamanka Ladyloba, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí