sss

sss

Anotace: sss

Nejkrásnější večer,
je pod hvězdami,
můžeš si přát co chceš,
svět máš na dlani,
tak nepřemýšlej
a šátek z hedvábí,
pošly s větrem ,
někam do dáli.
Nemusíš se bát,
až přijde svítání,
každý večer,
probouzí nás volání,
od hvězd,
které září nad námi.
Můžeš se smát
a můžeš i lhát,
nevím jak mám,
srdce své Tobě dát.
Autor váhy, 02.01.2011
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, fuu, Kett, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná :-)

02.01.2011 23:28:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí