Nechci...

Nechci...

Anotace: Nechci, nemůžu

Nechci už plakat a nechci se smát.
Nechci radostí skákat a nechci se ptát.
Nechci tě milovat a nechci tě vidět.
Nechci nic slibovat a nechci se stydět.
Nechci už trpět a nechci znát žal.
Nechci aby ses na mě ještě někdy smál.
Nechci znát radost a nechci znát pláč.
Nechci mít hrdost a nechci být hráč.
Nechci umírat a nechci ani žít.
Nechci už nikdy za svým srdcem jít.
Autor Dee02, 02.01.2011
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Mrs.Underwood
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí