Dva sekty a srdce..

Dva sekty a srdce..

Anotace: .

Když se den točí
A naposledy slunko vychází
Je mi krásně
A ty tančíš s ním
Můžu se jen pokoušet
Zastihnout Tě
A čas letí, tam ale ne zpět
Mohl bych milovat
Ale ..
Když úsměv odkvétá
Je pozdě dbát
Na svá slova
Jsi krásná
Ta nejkrásnější ze všech
Vzácnost, jako lístky
Na konec duhy,
Viděl jsem hvězdy,
Rozbíjet se o moře
A srdce přestalo tlouct
Vzápětí..
Autor Roger, 02.01.2011
Přečteno 373x
Tipy 19
Poslední tipující: ilona, carodejka, jedam, Helena Lovecká, labuť, mademoiselle secret, CULIKATÁ, divoska_jaja, fuu, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí