To co je za závojem přetvářky skryto

To co je za závojem přetvářky skryto

Anotace: ...

Dusím v sobě
svůj smutek
svou zášť

Občas se ptám
sama sebe:
Proč ukrýváš
svůj pláč?

Ukrytý
za rouškou noci

Objímám peřinu
v neklidném spánku
tiším vzlyky
polštářemz oblaků

Ráno se usmívám
za závoj přetvářky
své city dám

Čím víc mi ublížíš
tím víc se směji
Navenek klidná
však uvnitř umírám
Autor elfik0024, 03.01.2011
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Ejí, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí